home   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Drenthe » Camping Diever

Camping Diever

Nederlands Deutsch
Op de grens van Drenthe en Friesland, aan het Nationaal Park Drents Friese Wold ligt Camping De Reeënwissel. Tijdens de schoolvakanties is de camping ideaal voor gezinnen en actieve vakantiegangers. Er worden dan allerlei activiteiten georganiseerd zoals paardrijden en mountainbiken. Dankzij de aanwezigheid van de manege op de camping kun je zelfs je eigen paart meenemen! Buitenom de schoolvakanties is het op De Reeënwissel genieten van rust en natuur. 

Naast de camping ligt een opluchtzwembad waar campinggasten altijd gratis toegang tot hebben. Daarnaast zijn er in de omgeving van de camping twee recreatieplassen gelegen. Is het geen mooi weer en zoeken jullie vermaak? Op de camping is er een speelzolder en zijn er overdekte speelplaatsen, waaronder een speelkooi met vier etages. De twee sanitairgebouwen op de camping zijn verwarmd, de vloerverwarming is aangenaam ook tijdens de frisse dagen! Voor wie niet zonder kan, kan tegen betaling gebruik maken van de WiFi. Op het hele terrein heb je bereik. Ook prettig: honden zijn welkom op de camping! 

Vlakbij de camping zijn bovendien losloopgebieden aanwezig. Geen liefhebber van viervoeters? De camping heeft twee hondenvrije velden. Dankzij drie typen kampeerplaatsen op verschillende kampeervelden is er altijd een kampeerplaats die aan je wensen voldoet. 

Op De Reeënwissel zijn natuurlijk ook accommodaties te huur. Voor het echte campinggevoel kun je een bungalowtent huren, geschikt voor 4 tot 6 personen. De luxe van een vast huisje is te boeken in de huurcaravan of in de luxe chalets. En voor wie zijn of haar paard mee op vakantie neemt, ook een 5-tal paardenstallen is te huur! En voelt De Reeënwissel als je tweede thuis? Dan bestaat er de mogelijkheid om een jaarplaats of seizoensplaats te huren!


» Ga naar de website van Camping Diever

Advertenties

Expositiewijzer
DaMedia

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: