home   Home
  
U bent nu hier:  Rubriek » Drenthe » Schonewille

Minicamping Schonewille

Nederlands
Kamperen in Drenthe is rust, ruimte en natuur. Omringd door het vele groen is het heerlijk genieten.  Onze camping ligt in het midden van de landerijen, bossen en weilanden. Wandelen en fietsen is direct vanaf de camping mogelijk zonder dat u gehinderd wordt door autoâs of ander verkeer. Drenthe kenmerkt zich door een oud agrarisch cultuur landschap. Oude prachtige brink dorpen met terrasjes en leuke winkeltjes. Pittoreske dorpjes zoals Orvelte en  Gees liggen op fiets afstand. Onze camping is een ideale uitvalbasis om Drenthe te bezoeken.

Hoogeveen voor de uitgebreide boodschappen ligt op 10 minuten rijden met de auto. Noordscheschut op 10 minuten fiets afstand heeft een supermarkt en warme bakker voor de dagelijkse dingen.

Staatsbosbeheer, het drentsch landschap en Natuurmonumenten beheren samen diverse oud en nieuw aangelegde natuur gebieden zoals het plan Goudplevier en het Mantingerveld waar het oude Drenthe is hersteld.  
 
Onze camping ligt vlak bij het dorpje Nieuweroord aan de .Hoogeveensche vaart.

De Hoogeveensche vaart wordt gedurende de zomermaanden veel door de recreatievaart gebruikt en was in het verleden een belangrijk afvoerkanaal voor turf.

Op drie km afstand ligt het recreatiegebied Schoonhoven met een prachtig zandstrand voor de recreatie zwemmer en een grote visvijver voor de hengelaar.

» Ga naar de website van Minicamping Schonewille

Advertenties

Expositiewijzer
DaMedia

Rubrieken


Selecteer hieronder uw gewenste rubriek: