Klik hier voor het laatste nieuws
Boertel

De Maarsdijk

 

Op De Maarsdijk verblijf je heerlijk ontspannen op een rustieke, maar moderne boerderij. Je kunt er kamperen op de camping of logeren in de ‘Boertel’: een hotel of bed & breakfast op de boerderij. (bekijk hier de plattegrond)

Rustiek en rustig

De Maarsdijk ligt middenin het Groningse platteland en toch vlakbij de stad Groningen, op slechts 6 kilometer van de A7. Op de boerderij is het lekker rustig en tegelijkertijd is er altijd wel iets te beleven met de dieren en het landwerk. Blijf je meerdere dagen? Dan is een uitstapje naar Schiermonnikoog of Ameland zo gepiept, want binnen drie kwartier zit je op de boot.
 

 

Modern en gastvrij

In de kamers in de Boertel vind je alles wat je nodig hebt, zoals een tv, dvd-speler, gratis WiFi en bovenal een comfortabel groot bed. Alle hotelkamers hebben eigen sanitair en vloerverwarming. ’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar.

De camping heeft 18 ruime plaatsen met stroom, gratis WiFi en een prachtig uitzicht op het weidse landschap. Voor de kinderen is er van alles te doen op De Maarsdijk, zoals skelterrijden, ponyrijden of trampolinespringen.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Gert of José. Je kunt ook direct online boeken.

Camping & Boertel
De Maarsdijk
Maarsdijk 3
9822 TJ Niekerk

T 0594 50 46 61
M 06 33 95 41 31
Contactformulier

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
©2012 Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp